Sökes: PROJEKTLEDARE

Som projektledare hos oss deltar du i arbetet med att driva både små och stora bygg- och exploateringsprojekt på övergripande nivå. Du är med i alla skeden i byggprocessen från första skissen fram till byggnation och överlämnande till kunden. Du får ansvar för nyproduktion av främst bostäder, men kommersiella byggnader förekommer.

I rollen som projektledare ingår att:

– Självständigt driva och ansvara för nyproduktionsprojekt

– Ta fram bygg- och projektkalkyler och ekonomiska prognoser

– Upprätta förfrågningsunderlag och byggtekniska beskrivningar

– Skriva kontrakt med entreprenörer och konsulter

– Projekten når gemensamt uppställda mål avseende tid och ekonomi

– Svara för tidsplanering och samordningen mellan deltagande parter.

Projekten har stor variation på omfattning och komplexitet. I det dagliga arbetet leder du det interna projektteamet och har också ett nära samarbete med både konsulter, entreprenörer, kunder och myndigheter. I tjänsten förekommer även externa uppdrag som byggledare till annan beställare eller byggherre.

PROFIL [Projektledare Bygg]

Vi söker dig som kan arbeta självständigt och engagerat och som trivs med att driva eget och även andras arbete framåt för att uppnå önskat resultat. Du har förmåga att kommunicera på ett tydligt sätt med många olika parter både inom och utanför den egna organisationen. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper för denna tjänst.

KVALIFIKATIONER [Projektledare Bygg]

För att lyckas i rollen som projektledare behöver du ha en utbildning inom bygg- och anläggning, gärna på högskolenivå eller annan motsvarande utbildningsnivå. Ditt byggtekniska kunnande är en viktig förutsättning för tjänsten. Du bör också ha kännedom om Plan- och bygglagen och kunskaper i entreprenadjuridik.

Vi värdesätter om du redan har upparbetade erfarenheter från en liknande tjänst som denna. Vi inriktar oss främst mot träbyggnadsteknik varför din erfarenhet från trähus är värdefullt. Har du praktisk erfarenhet av bygg samt erfarenhet av byggnation av småhus är detta meriterande.

Vi arbetar med löpande urval så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag!

OM OSS

Tack vare flexibla konstruktionslösningar som är oberoende av varandra kan vi på Östgötahus bygga hus efter kundens önskemål. Vår filosofi är att låta kunden medverka så långt som möjligt i utformningen av sitt drömhus.

Istället för att tillverka våra hus i automatiserade fabriker använder vi träbyggnadsteknik och beprövade konstruktionslösningar som återanvänds i varje hus. Metoden öppnar för oändliga möjligheter och innebär att vi kan bygga hus med stor flexibilitet, av högsta kvalitet och till ett förmånligt pris

Som hustillverkare är vår vision är att vara en regionalt erkänd leverantör av hus och villor. Östgötahus är ett pålitligt, flexibelt och kvalitetsmedvetet företag som ger byggherren/husköparen fördelar jämfört med andra hustillverkare och agenter. På Östgötahus vet vi att nyckeln till vår framgång är våra medarbetare. Det är därför otroligt viktigt för oss att alla medarbetare trivs, utvecklas och känner sig engagerade. Vi som jobbar på Östgötahus är ett kompetent och prestigelöst team, som tillsammans driver vår affär framåt.

Kom och utvecklas och väx med oss!

Välkommen att skicka in din ansökan via formuläret under ”Jobba hos oss

Villa vid Varamon

Nu reser vi ett nytt arkitektritat hus i Motala med strandnära läge vid Varamon. Huset

VadstenaMässan 12-13 maj

Östgötahus finns på VadstenaMässan den 12-13 maj 2023. Vadstenamässan äger rum på Vadstena slott, i

Ida’s hus

Östgötahus fick i uppdrag att bygga Ida’s hus precis så som hon och hennes man

Vi berättar gärna mer om fördelarna med ett ÖstgötaHus

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig