Om oss

Hem / Om oss

Flexibilitet och omtanke i varje hus

ÖstgötaHus är en hustillverkare med större delen av verksamheten
i Östergötland. Vi utvecklar, säljer, projekterar och bygger villor och småhus till
privatpersoner. Alltid med flexibilitet, omtanke och kvalitet i varje led.ä

Vi bygger hus som du vill bo i

Tack vare flexibla konstruktionslösningar som är oberoende av varandra kan vi på ÖstgötaHus bygga hus efter dina önskemål. Ett hus som du vill bo i. Vår filosofi är att låta dig medverka så långt som möjligt i utformningen av ditt drömhus.

Istället för att tillverka våra hus i automatiserade fabriker använder vi träbyggnadsteknik och beprövade konstruktionslösningar som återanvänds i varje hus. Metoden öppnar för oändliga möjligheter och innebär att vi kan bygga hus med stor flexibilitet, av högsta kvalitet och till ett förmånligt pris.

Lokala samarbeten med leverantörer vi litar på

För att kunna garantera vår höga kvalitet samarbetar vi uteslutande med erkänt skickliga entreprenörer och hantverkare, alla med många år i branschen. Allra helst tar vi hjälp av lokala företag. Skälen till detta är flera. Dels främjar det tillväxten i regionen, dels gynnar det miljön genom kortare transportvägar. Samtidigt får vi ökad kontroll över tillverkningen vilket stärker kvaliteten och säkerheten i vår leverans. Takstolar och väggblock tillverkar vi alltid lokalt.

Vår vision

Som hustillverkare är vår vision är att vara en regionalt erkänd leverantör av hus och villor. ÖstgötaHus ska vara ett pålitligt, flexibelt och kvalitetsmedvetet företag som ger byggherren/husköparen fördelar jämfört med andra hustillverkare och agenter.

Ta första steget mot att förverkliga husdrömmen

Vi bygger hus på ett flexibelt, tryggt och personligt sätt genom bland 
annat totalentreprenad.
Din vision sätter riktningen. Vi tar ansvaret 
för att leda och genomföra projektet.

Vi berättar gärna mer om fördelarna med ett ÖstgötaHus

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig