Jobba hos oss

Hem / Jobba hos oss

Utvecklas och väx med oss

ÖstgötaHus vet vi att nyckeln till vår framgång är våra medarbetare. Det är därför otroligt viktigt för oss att alla medarbetare trivs, utvecklas och känner sig engagerade. Vi som jobbar på ÖstgötaHus är ett kompetent och prestigelöst team, som tillsammans driver vår affär framåt. Vi välkomnar motiverade och engagerade personer som vill delta i vårt arbete med flexibel och hållbar hustillverkning för privatpersoner.

Välkommen att växa och utvecklas tillsammans med oss!

Just nu söker vi

SÖKES: Projektledare 

Som projektledare hos driver du både små och stora exploateringsprojekt på övergripande nivå. Du är med i alla skeden i projektet från första skissen fram till byggnation och överlämnande till kunden. Du är även med i tidiga skeden och formar våra framtida exploateringsprojekt. 

Läs mer

SÖKES: Byggledare

Som byggledare hos oss deltar du i arbetet med att driva både små och stora byggprojekt. Du är med i byggprocessens alla skeden från planering inför byggstart fram till slutbesiktning och överlämnande till kunden. Du får ansvar för nyproduktion av främst bostäder, men kommersiella byggnader förekommer.

Läs mer

Skicka gärna in en spontanansökan

Vi har ett stort antal projekt igång och nya spännande utmaningar är på väg in. Vi behöver ständigt personer som vill växa med oss. Hittar du inte ett jobb som du är intresserad av just nu är du alltid välkommen att skicka in en spontanansökan.

Är du student och vill skriva examensarbete hos oss är du varmt välkommen med dina idéer.

Ansök här

Vår vision

Som hustillverkare är vår vision är att vara en regionalt erkänd leverantör av hus och villor. ÖstgötaHus ska vara ett pålitligt, flexibelt och kvalitetsmedvetet företag som ger byggherren/husköparen fördelar jämfört med andra hustillverkare och agenter.

Vi berättar gärna mer om fördelarna med ett ÖstgötaHus

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig