ÖstgötaHus – flexibilitet och omtanke

ÖstgötaHus affärsidé är att utveckla, sälja, projektera och uppföra villor och småhus till privatpersoner. Verksamheten har sin tyngdpunkt i Östergötland.

Strategin är att samarbeta med erkänt skickliga underentreprenörer och hantverkare för att garantera en hög kvalitet på det levererade huset. Att anlita lokalt förankrade företagare premieras och uppmuntras. Även tillverkning av väggblock och takstolar sker lokalt för att bibehålla kontrollen på tillverkningen och få korta transporter. I floran av hantverkare och leverantörer återfinns många företag, båda större och mindre, alla med många år i branschen.

– Vår vision

Visionen är att ÖstgötaHus skall vara en i länet erkänd leverantör av hus och villor samt ha ett rykte att vara ett pålitligt, flexibelt och kvalitetsmedvetet företag som ger byggherren/husköparen fördelar jämfört med att välja andra husföretag och agenter.

– Flexibilitet och omtanke

Det finns en alldeles särskild anledning varför vi kan säga att vi är flexibla. Vi har ingen stelt automatiserad fabrik som är byggd för att tillverka hundratals hus av samma sort på löpande band som ser likadana ut. Däremot har vi standardiserade konstruktionslösningar som är beprövade och som återanvänds i varje hus. Sammantaget gör detta att vi är bra på att skräddarsy ett hus till alla kunder med personliga önskemål men fortfarande med bästa pris och högsta kvalitet. Med vårt arbetssätt skapar vi hus som människor vill bo i.